Nattsländan

 
Outfit på bilden:
Vinröd tajt klänning från Gina Tricot, rea 49:- nedsatt från 199:- 
Skor med klack från Skopunkten, rea 249:- 
 

Idag är det åtminstone sol ute. Även om det blåser rätt kyligt. Jag och lillan är ensamma hemma, hon pysslar just nu med ett Pippi-memory som jag hade som barn. Kul att allt kan återanvändas igen. Funderar lite på lunchen, ska jag laga något? Eller ska vi bara ta en macka och vänta tills resterande familj kommer hem? Kanske bättre det, så är barnen mätta när de ska till sin pappa i eftermiddag. Han ringer och tjafsar, säger att han inte vet tid, jag behöver kunna planera. Jag vet att vi har ca tre timmar att hämta på 16-19, men vill gärna veta på ett ungefär när det blir. Så idag åker jag ut och lämnar, fastän det inte är vad avtalet säger. Men men, han har ju lämnat till mig ett par gånger.
 
Hittade faktiskt ett citat i en bok jag läser nu "Nattsländan" skriven av Katarina Janouch. Som påminde en del om mitt inlägg igår.

- Hur vet man att man fattar rätt beslut? Just nu känns det helt rätt men sen kan jag ändå bli osäker, tänk om jag ångrar mig längre fram. Och ändå är det hjärtat som styr. Mitt hjärta. Stannar jag kvar kommer hjärtat att gå sönder för gott. Och det är ju verkligen inte bra. Jag vill leva och vara stark för barnen. Även om jag lever utan deras pappa.
Cecilia hörde hur hon tänkte högt, hur hon försökte rättfärdiga sitt beslut. Kunde en skilsmässa någonsin vara okomplicerad?
- Jag tror att du vet att du gör rätt, sa Sonja. Du vet det i ditt hjärta, och det måste du lyssna på. Jag beundrar dig, ska du veta, flickan min. Det krävs mycket mod för att våga gå sin egen väg.


Och imorgon ska jag till min fina, äntligen! Känns som evigheter sen, är trött på att sakna. Vill inte behöva vara så långt ifrån dig!
 
 

XoXo Serice